Ga naar de inhoud
Let op: Om de gebruikerservaring op deze site te verbeteren gebruiken we cookies.
Terug naar resultaten

Brugge - Overname instapklaar Visrestaurant + Terras in Gouden Driehoek - Ref. 06/10698

Dit instapklaar visrestaurant met TERRAS heeft een commerciele en TOERISTISCHE TOPLIGGING vlakbij de Grote Markt in de GOUDEN DRIEHOEK van Brugge. De vernieuwde zaak met bewezen omzet heeft naast het vast clienteel ook veel klandizie van de vele toeristen die het historisch centrum van Brugge komen bezoeken.
In deze zaak verwen je je klanten in een trendy en jazzy setting. Het restaurant is over te nemen wegens vertrek van de huidige uitbaters naar het buitenland.

Omvat een gelagzaal met bar met een capaciteit van 12 personen, een terras met een capaciteit van 28 tot 36 personen. Op de eerste verdieping is er een tweede gelagzaal met een capaciteit van 20 personen. De tweede verdieping omvat de keuken. Er is een GOEDERENLIFT aanwezig die tot aan de keuken gaat.
Er is tevens een kelderverdieping met dames- en herentoiletten en 2 bergingen.

#slimondernemen

Contacteer De Brugse Databank Vastgoed op het nummer 050 34 34 20  voor meer info en/of een bezoek !

immokantoor vastgoedmakelaar in Brugge - real estate agent realtor in Bruges Belgium - agence immobilière a Bruges Belgique

tags - restaurant over te nemen - overname restaurant  - handelsfonds te koop - verkoop handelsfonds - handel over te nemen - overname handel - overname horecazaak - horecazaak over te nemen

Reden voor verkoop Vertrek naar buitenland
Sector Restaurants

Contacteer aanbieder
Contactpersoon Marc Timmerman
E-mail info@de-brugse-databank.be
Telefoonnummer 050 34 34 20