In het hart van een groene oase in Boechout, op een boogscheut van Antwerpen, ligt De Jongste Telg, een horecalocatie die perfect is om jouw concept tot leven te brengen.
Deze prachtige locatie, met haar rustieke charme en moderne faciliteiten, biedt alles wat je nodig hebt om een succesvolle horecazaak te starten.
De Jongste Telg is gehuisvest in een voormalige hovenierswoning van Kasteel Fruithof en biedt plaats aan 50 gasten in de stijlvolle zaal. Daarnaast beschikt de locatie over een verwarmde veranda en een indrukwekkend tuinterras dat tot wel 240 gasten kan ontvangen.
Het domein is omgeven door groen en beschikt over een speeltuin, een springkasteel en kangoeroes, waardoor het ook voor jonge gezinnen een aantrekkelijke bestemming is.
Met een unieke buitenbar en uitgebreide opslagmogelijkheden is deze locatie geschikt voor heel wat types concepten.
De keuken bevindt zich op de min 1.
Op de verdiepingen is er een ruime stockageruimte en mogelijkheid tot woonst.
Hier krijg je de kans om jouw visie waar te maken en een uniek concept te realiseren dat aansluit bij de wensen van jouw doelgroep.
Voorwaarden
Vraag het presentatiedossier aan en ontdek tijdens een kijkmoment ter plaatse alle mogelijkheden van deze unieke locatie. De beste kandidaat krijgt de kans om deze zaak uit te baten.
LET OP: deelname aan een kijkmoment is uitsluitend mogelijk op afspraak. Een reservatie is verplicht.
Inbegrepen/belangrijk ! | Uitbating van uw concept |
---|---|
Sector | Restaurants |
Personeelsleden | 3 |

Contactpersoon | Filip Nicasi |
---|---|
info@horecapartners.be | |
Telefoonnummer | 03 260 60 90 |